Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Banner

Waketime Glltn Glltn

Utolsó kommentek

Látogatók

Wakeskate

Minden ami wakeskate, skimboard, wakesurf, winch, kábelpálya, hajó, medence,pocsolya. Rendezvények, filmek, termékek,community stb......

Protest Pool Ride '07

2007.09.23. 12:02 | RasztaB. | Szólj hozzá!

Címkék: verseny winch winchskate

A Tiszaújvárosban lévő városi tó után, Százhalombattán találtak a szervezők ideális helyszínt, a magyarországon még újdonságnak számító winch vontatású wakeskate és wakeboard verseny lebonyolítására. A battai városi strand 50 méteres medencéjében egy 10 méteres slidert és egy hatalmas kickert helyeztek be a ridereknek. A strand már zárva volt, csak a rendezvény miatt nyitották ki és melegítették fel a medence vizét. A rendezvényért köszönet jár a szervezőknek, Nagy Gábor és Papp Laca (természetesen ők is indultak a versenyen) remek wakeboardosok, és jól tudják mi a receptje egy színvonalas rendezvénynek.
A Red Bull biztosította az energiát és zenét, a Bols vodka a nézők hangulatát fokozta, a Protest lycrával ajándékozta meg a versenyzőket.
10-órakor kezdetét vette a bemelegítés, a wakeskate versenyzők szorták a bs 180, fs 180, pop shuv it, shuv it 360 trükköket, és pár sikertelen big spin-t, kickflip-et is láthattunk.
A slideren Fs boardslide, Bs boardslide, 180 out-al színesítve, Fs 180, Bs 180, Fs 360, Bs 360 volt terítéken.
A kicker wakeskate-el beadhatatlannak tűnt a hatalmas mérete miatt, ettől függetlenül sok Bs 180, Fs 180, Shuv it próbálkozást láthattunk.
A verseny alatt azért Bakró Bazsinak sikerült egy elszállós nothingot beadnia a kickerről. A minimum 10 méteres repülés után sikeresen landolt, még csúszott a vízen egy picit, majd elegánsan leugrott a deszkáról, és futott egy kört a medence körül örömében.
A wakeskate után a wakeboard jam következett, ott is láthattunk nagyon komoly gap-eket és presseket a slideren, kickerről offaxis 5-öst, és még sorolhatnám a komolyabb trükköket, de ez nem az az oldal. Volt pár rider aki invert trükköket szórt. Aki nem jutott ki a versenyre az a képeket itt sasolhatja meg. A helyi tv, és a Fix.tv-től a Wizesblokk szerkesztői is kilátogattak forgatni, amit hamarosan a képernyőn is láthattok.
A rendezők köszönik a 11 wakeskate és 9 wakeboard ridernek, hogy eljöttek és emelték a rendezvény színvonalát!
Köszönet a szponzoroknak: winch.hu, Protest, Redbull, Bols Vodka, Guillotine wakeskates, wakeboardosok.hu.
A jam jellegű versenyen a riderek egymást pontozták. Íme az eredmények:

Wakeskate:
1.Bakró Balázs - Byerly
2.Mandula - Catalist
3.Szörényi Attila - Guillotine















 


Wakeboard :
1.Bakró Balázs
2.Vaskó Gábor
3.Szoláth Szebasztián

















 
A képekért külön köszönet a www.wakeboardosok.hu nak.

Sex&winchskate&rock n’ roll

A bejegyzés trackback címe:

https://wakeskate.blog.hu/api/trackback/id/tr22174017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása